Om Kvik Skadedyrsservice

Jeg har siden 2013 maj måned drevet selvstændig skadedyrsvirksomhed. De mange år i branchen har givet mig et godt netværk samt gode relationer til både kunder og leverandører.

For mig er den gode relation og et godt samarbejde meget vigtig, og så naturligvis effektiv skadedyrsbekæmpelse. Derfor glæder det mig også meget, at jeg ofte får henvendelser på baggrund af henvisninger fra eksisterende kunder.

Det er min mission altid at levere et godt produkt, hvor kunden kun betaler for det, der er brug for. Derudover fokuserer jeg på, altid at tilbyde konkurrencedygtige priser og løse diverse problemer inden for et rimeligt budget.

Jeg hjælper både private, erhverv og kommuner med at slippe for skadedyr i hele Syddanmark. F.eks. rotter, mus, hvepse, skægkræ og myrer. Jeg tilbyder en bred vifte af services og kommer ud til både enkeltstående akutte opgaver og til faste abonnementsaftaler. Jeg har specialiseret mig i individuelle og innovative løsninger, der både kommer mine kunder og miljøet til gode.

Kvik Skadedyrsservice har domicil i Vejen. Det er den base, jeg kører ud fra. Jeg har ansvaret for den daglige drift og udførelse af skadedyrsbekæmpelse, så det er altid mig, I vil møde ”ude i marken”. Ingen skiftende kontaktpersoner.

Til den administrative del får jeg hjælp af min bedre halvdel. Sammen har vi to børn.

Du kan kontakte mig på tlf. 2218 7021 eller på Thomas@kvik-skadedyr.dk

Om Kvik Skadedyrsservice
Thomas Viborg Skadedyrsbekæmper Vejen Ribe Esbjerg Varde Grindsted
Scroll to Top